Besirengdama techniniams interviu ir gerindama savo JavaScript žinias, vedu tam tikrus užrašus, kuriais mielai dalinuosi. Nėra jokių autorinių teisių ar apribojimų, galite “atsiskelti šaką” ir naudoti savo tikslais.

Špargalkę rasite mano Github profilyje, ji bus nuolatos pildoma iki tol, kol padengsiu visas pagrindines temas: this painiava, konstrukcinės funkcijos, prototipai, closures ir kiti sudėtingi dalykai.

Tai yra tikrų tikriausia špargalkė ta prasme, jog ten nerasite išsamių paaiškinimų. Špargalkės paprastai ir būna tokios, į kurias gali užmesti akį ir prisiminti kažką, ką jau anksčiau bent kažkiek mokeisi.

Ją galite sau atsišakoti, ar šiaip paskaityti - apribojimų nėra. Galite siūlyti korekcijas, tikslinimus, visgi tai yra mano pačios supratimas, su kuriuo gali ne visi sutikti.

O jei norite ir patys gerai suprasti sudėtingus JavaScript aspektus, labai rekomenduoju Anthony Alicea Udemy kursą JavaScript: Understanding the Weird Parts. Pilna kurso kaina yra 175 EUR, bet Udemy bent jau kas savaitę daro išpardavimus, tad jį galite įsigyti už 15-20 EUR su nuolatine prieiga prie kurso turinio. Išties labai rekomenduoju.

Na, ir kaip neužbaigsi šios temos atitinkamu paveiksliuku:

Ką reiškia mokytis programavimo kalbos

O kaip sekasi mokytis tau? Dalinkis patirtimi ir įspūdžiais komentaruose!